M&A

Visma køber dansk fintech-selskab November First

Fintech-selskabet November First A/S, der står bag betalingsløsningen i e-conomics Smart Pay-funktion, bliver en del af Visma. Opkøbet kommer i forlængelse af flere års samarbejde om at udvikle en integreret betalingsløsning, der automatiserer og letter administrationen for små og mellemstore danske virksomheder.

November First, der blev stiftet i 2016, har udviklet en betalingsplatform, som i dag anvendes i mere end 1.000 danske virksomheder. Siden 2022 har Visma e-conomic og November First arbejdet tæt sammen om den integrerede betalingsløsning Smart Pay, baseret på API fra November First, som gør det muligt for e-conomics kunder at sætte leverandørfakturaer til betaling direkte i regnskabsprogrammet uden at skulle logge på netbanken. 

“Det glæder mig, at vi nu får November First endnu tættere på. Udviklingen inden for fintech går lynende stærkt, og det er afgørende, at vi er med helt i front, når det handler om at skabe smarte finansielle løsninger, der hjælper vores kunder. Jeg ser et stort potentiale i, at November First fremover får adgang til Vismas ressourcer og kompetencer, og at vi kan fortsætte vores tætte samarbejde vil uden tvivl skabe værdi for vores kunder” udtaler Karina Wellendorph, administrerende direktør i Visma e-conomic.

Foruden samarbejdet med November First om Smart Pay har e-conomic også et samarbejde med Aiia/Mastercard, som er en bankintegration, der gør det muligt at afstemme bankoverførsler automatisk. Visma foretog sit første danske opkøb inden for fintech i 2022 med Pensopay, der er en af de førende danske leverandører af online betalingsløsninger.

“Vi har konstant fokus på mulighederne inden for finansiel teknologi og på at udvikle digitale løsninger og automatiseringer i e-conomic såvel som i Vismas øvrige produkter. Vi anser det som et af de vigtigste områder, hvor vi kan styrke digitaliseringen af danske SMV’er og frigive tid til, at de kan bruge ressourcerne på at udvikle deres forretning i stedet for tung og tidskrævende administration,” udtaler Karina Wellendorph. 

November First er en af Europas første finansielle virksomheder med licens fra Finanstilsynet, der er 100% cloud baseret. Stifter Mikael Langseth Nilsson ser frem til at fortsætte udviklingen af selskabet som en del af Visma-koncernen.   

“Det var en kæmpe milepæl for November First, da vi introducerede Smart Pay sammen med Visma e-conomic efter flere års tæt samarbejde op til. Jeg er overbevist om, at vi kan nå endnu flere milepæle sammen under Visma-paraplyen med vores API og ser frem til at fortsætte vores fælles mission om at forenkle danske virksomheders hverdag, udtaler Mikael Langseth Nilsson, stifter og administrerende direktør i November First. 

November First har i dag 20 medarbejdere i Danmark og Portugal. Siden januar 2024 har de haft kontor i Visma House i Carlsberg Byen, hvor de fortsætter som selvstændigt selskab i Visma med Mikael Langseth Nilsson som administrerende direktør. 

Om November First

November First A/S, der siden maj 2016 har haft licens som betalingsinstitut, er grundlagt og stiftet af Mikael Langseth Nilsson. Selskabet startede med at tilbyde besparelser på internationale betalinger til små og mellemstore virksomheder. I dag leverer det en API-baseret løsning, der gør det muligt for regnskabsprogrammer og andre finansielle systemer at tilbyde fuld KYC og transaktionsevne. Løsningen inkluderer også data- og rollestyring med det formål at lette arbejdsbyrden for små og mellemstore virksomheder sammen med sine partnere. Besøg os på novemberfirst.com

Kontakt

Astrid Zimmer Nielsen

Pressekontakt for Visma Danmark

+45 31 51 25 87